Hvordan bli ordentlig god på gitar

Det er mange av oss som har en stor drøm om å bli gitarist. Det er aldri for sent å starte, så i denne artikkelen skal vi gi deg tips til hvordan du kan bli ordentlig god på gitar!

Ta deg pauser

Det aller viktigste er å ta seg ordentlige pauser mellom slagene. Dette fordi hjernen din må kunne prosessere det du har lært. Det gjør at du får tid til å tenke og hjernen din får plassere det du har lært. Når du tar en pause, kan du jo også ta deg litt snus fra epok freeze for eksempel. Epok Freeze har en deilig smak som du garantert kommer til å like. Det er en type snus som har en smak du kommer tilbake til. Epok snus er rett og slett noe for alle som snuser. En måte å ta pauser på er med pomodoro-teknikken, det passer for mange.

Spill det riktig

Det er bevist at det å spille noe riktig den første gangen, gjør at du spiller det riktig igjen og igjen. Så ikke prøv å spille før du faktisk vet hva det er du skal spille. Hjernen lager en rute i hjernen din med tanke på det du lærer deg, så hvis det du har lært deg i utgangspunktet er feil, er det vanskeligere å rette opp feilen.

Noe som også selvsagt er viktig er å øve masse. Kanskje du kan få noen til å lære deg noen teknikker? Det kan også være spennende å begynne i et band.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *