Dekorere bandlokalet

For ethvert rockeband med respekt for seg selv er det viktig å ha et sted for å samles. Et sted hvor gjengen kan slappe av, spille låter og ha det gøy. Et sted hvor kreativiteten kan blomstre, og nye slagere kan oppstå. Hvor dette lokalet skal være er det ingen regler for. Noen velger å samles på gutterommet til gitaristen, i mens andre velger å leie lokaler for å møtes til faste tider. Det viktigste er å ha et felles møtested. Det er derimot en rekke tiltak som bør gjøres for å legge til rette for best mulig kreativitet. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva som kan gjøres.

For at gitaristene skal kunne utfolde seg, og skape magi, er det viktig at atmosfæren i rommet er riktig. Dette utgjør mye mer enn man faktisk skulle tro. En rekke enkle tiltak kan gjøres for å legge til rette for nettopp dette. Det trenger heller ikke koste skjorta. Å gå til innkjøp av tapet i mange forskjellige farger er et enkelt tiltak som kan gjøres for å dekorere bandlokalet. Det er heller ingenting i veien for at tapetet har bilder av idolene til bandet. Kanskje det hadde vært kult med en tapet med bilde av alle verdens beste gitarister, for å bli inspirert av dem. Eller tapet i forskjellige farger, med bilder av ulike kassegitarer. Selv om du selv ikke har mulighet til å gå til innkjøp av en dyr kassegitar, så skader det jo ikke å få litt inspirasjon fra de beste. Litt bilder fra ulike konserter er også mulig å få til. Enten det å få spesiallaget en tapet med bilder fra egne konserter, eller mer generiske varianter som viser bilder fra scener rundt om i hele verden. Såklart er det viktig at bildene ikke tar alt fokus fra nettopp det å lage musikk. Likevel skader det ikke å pynte litt i lokalet. Ofte er det jo slik at band øver i litt slitne lokaler. Med små, enkle triks kan det fort bli mye morsommere å klimpre løs på gitaren i fremtiden.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *