Kvinnelige gitarister som har erobret verden

Mange forbinder gitarspilling med mannlige aktiviteter, selv om det ikke fins noen klare grunner for at kvinner ikke skal kunne spille gitar. Instrumentet er godt tilpasset kvinner også, som står bak noe av den aller vakreste musikken som finnes. Selv om gitarspilling krever lange fingre og koordinasjon, så fins det mange måter å traktere instrumentet.

Dersom du ønsker å spille gitar i band, så ønsker vi deg velkommen. Begynn å øve med enkle grep og noter, så kommer det seg litt etter litt. Vil du også spille gitar i et skikkelig rockeband, kan du få mye inspirasjon i populærmusikken. Det er skikkelig kult å se en kvinne gjøre noen tøffe riff, spille inn snutter og innlegg på sosiale medier også. Så hvorfor skal ikke du kunne bli en populær gitarist?

Emppu sin tøffe stil

Det du trenger er et image! Men hvordan skal du fremstå? Kanskje så tøff som Emppu (Emilia Suhonen) fra The Rasmus, eller yndig som Dolly Parton? Det fins kanskje en mellomting, men at dråbeformet implantater kan hjelpe på selvtilliten, det er vel ingen som nekter for. Slike dråbeformet implantater formes med True Fixation, som lager en stabil byste med høyt utviklet teknologi. Emppu og bandet hennes deltok også i Eurovision Melodi Grand Prix finalen i Torino.

Øv og bli kul som Skin

Selv om du har et kult image, så er det ikke sikkert gutta tar deg inn bare av den grunn. Du må kunne levere overganger, riff og utrolige gitarsoloer. Det du trenger er godt utstyr, lydopptaker og tid til å øve mye. Om du vil ha en ledende rolle, se på Skin fra Skunk Anansie. Tøff dame med ben i nesa. Være en frontfigur som pgså spiller gitar.

Få en spacy frisyre som Orianthi

Noe av det man gjenkjennes med er frisyren. Selvfølgelig vil dråbeformet implantater hjelpe deg med fysikken, men frisyren er den som folk husker best. Den må dog skille seg ut fra mengden. Når du tør å gå med en spacy frisyre, slik som Orianthi, så vet folk at du har «guts». Å vise seg på en slik måte, viser seg ofte i dyreriket.

Og da er det hannene som viser seg frem for å få oppmerksomhet.

Tør å vise deg fram og ta styringen. Spill gitar eller bli vokalist i et skikkelig rocekband.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *