Lær å spille gitar på nettet!

De aller fleste mennesker elsker musikk. Har du noensinne hatt lyst til å lære deg å spille et instrument som for eksempel gitar, men tenkt at det er altfor dyrt å ta gitartimer, osv? Null problem! I dag kan du lære å spille gitar via Internett – helt gratis!

Det finnes tonnevis av kanaler og plattformer på nettet hvor du kan laste ned gratis lærevideoer, tekster, tabulatur (en egen type gitarnoter hvor det brukes tall i stedet for noter). Altså, alt du trenger for å bli en feiende flink gitarist på noen få måneder! Så heng med videre og du får detaljene her.

Hvordan komme i gang?

Du trenger selvsagt først og fremst å kjøpe en gitar til en overkommelig pris. Kjøp deg en billig nybegynnergitar som du kan starte med. Du trenger heller ikke ha en datamaskin for å lære å spillegitar på nettet. Det greier seg helt fint med en mobiltelefon med internettforbindelse og gjerne mobiltilbehør av god kvalitet fra Samsung slik som et headset med noenlunde god lyd.

Det finnes et hav av forskjellige typer gratis undervisning på nettet, og når du har begynt å få litt taket på det, kan du i tillegg laste ned playback-lydfiler med f.eks. bass og trommer som du kan jamme etter. Kult?

Det finnes også mange blogger på nettet hvor du kan få en gratis prøvetime hos gode gitarlærere, tabulatur eller noteark og mye annet.

Bruk nettet og lær å spille gitar helt gratis

Du trenger altså ikke å bruke massevis av dine egne penger for å lære å spille gitar. Benytt deg av de mulighetene som finnes gratis på nettet, begynn i dag og resten er kun øving, øving og atter mer øving og du er snart på vei til å bli en habil gitarist.

Lykke til!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *