Lag et godt gitarrom

Når man er ivrig etter å spille gitar, eller om man er veldig seriøs rundt det å lære seg det, så er det en god ide å ha et eget rom i huset som er spesielt innredet til å jobbe med instrumentet. Ved å ha et eget gitarrom vil man få en helt ny og egen inspirasjon, særlig dersom man lager det i den stilen som passer ens egen personlighet godt.

iStock_000018895445_SmallFå det til å passe deg

Dette er kanskje den aller viktigste delen av det å få et rom som kan gi inspirasjon og motivasjon til å spille mye på gitaren. Her gjelder det å se an sin egen personlighet, og da er valg av maling blant de aller viktigste faktorene. Det gjelder å velge både farge og mønster med omhu. Et gitarrom skal tross alt ikke være som de andre rommene i huset. Det skal skille seg godt ut.

Tenk på det praktiske

Men det må ikke bli så personlig og merkelig at det blir upraktisk. Tenk først og fremst på at det å bygge rommet skal være helt gjennomførbart, og tenk også at det skal kunne brukes i mange år fremover. Det å lage noe som bare vil se kult ut de første årene det er i bruk, men som siden fremstår som noe merkelig, har ingenting for seg. Dette gjelder også i det du skal innrede rommet. Og det gjelder også når du velger farger som skal inn i rommet i tillegg til veggfargen. Det er altså svært lurt å ha en helhet i tankene i det du går i gang med å lage rommet. En annen ting du må tenke på er hvor mange personer som kan komme til å være der samtidig. Om du regner med å ha en del besøk der inne er det dumt å legge rommet opp til å være noe som kun passer til en person.

Veien blir til mens du går

Men selv om man bør ha en plan er det også lurt å være innstilt på at veien vil bli til mens du går. At ting forandrer seg underveis er helt greit. Det er også helt greit å ombestemme seg eller å se at noen ting må gjøres annerledes. Det er en del av det morsomme med det hele.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *