Fremstå godt mens du spiller

Om man ønsker å virkelig ha et image som en gitarspiller samtidig som man ønsker å underholde de man spiller for på en god måte så gjelder det å fremstå på en helhetlig måte. Nøyaktig hva denne helhetligheten går ut på er det kun du selv som kan finne ut av. Alle har sin egen stil, og det viktigste er at den er unik og original for deg, samtidig som andre forstår hva den handler om.

Stil innen klær

iStock_000058431068_SmallMan er ikke nødt til å kle seg som en tung-rocker for å fremstå på en måte som gir deg et image som gitarspiller. Det viktigste er at stilen din passer overens med musikken du spiller. Dette gjelder i like stor grad for sko som det gjør for klær. Du kan selvsagt også velge å ofte bruke annet tilbehør. Eksempler på dette kan være smykker eller hodeplagg.

Hva man har i glasset

Mange insisterer på at det man har i glasset på mange måter viser mye om hvilken type person du er. Dette gjelder særlig dersom du kan mye om det. Å bygge seg opp et image rundt dette kan ofte være å vite mye om de drikkevarene som andre tror det ikke er så store forskjeller mellom, slik som vodka. Men det må selvsagt ikke være alkoholholdige drikker heller. Det å være en person som ikke drikker alkohol kan være en like stor del av et image som det å vite mye om drinker. På mange måter kan det å ikke drikke være et kulere image. Listen over kjente folk som har fått seg et image ut av å ikke drikke er lang.

Det må være naturlig

Selv om det å bygge et image er en bevisst prosess der man gir av seg selv så er det viktig at det samtidig er naturlig. Ingenting ser mer teit ut enn en person som åpenbart ikke er den personen han prøver å bygge seg opp til å være. Derfor er det viktig å passe på at imaget du bygger opp faktisk er deg, og at du ikke forsøker å være noe du ikke er.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *